Profiel

Even voorstellen…

gerda-van-stratenHet begeleiden van mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in mijn loopbaan. Ik ben supervisor, ZKM-coach en begeleidingskundige. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van beroepskrachten in de sociale sector en het onderwijs en op het gebied van loopbaanontwikkeling. De laatste jaren begeleid ik steeds vaker mensen die vragen hebben op het gebied van zingeving. Naast individuele begeleiding houd ik me bezig met het trainen in persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling. Ik ben deskundig op het gebied van methodieken van het sociaal werk en geef daar trainingen in.

Sinds l989 ben ik werkzaam als supervisor en coach. Geregistreerd bij de LVSC, Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching. Daarnaast ben ik NLP practitioner.
Ik ben opgeleid tot ZKM-consultant bij de Stichting Waarderingstheorie en Zelfkonfrontatiemethode in Nijmegen door Prof. dr. Hubert J.M. Hermans, grondlegger van de betreffende theorie en methode. Ik ben aangesloten bij de ZKM vereniging, de beroepsvereniging voor ZKM coaches.

Bij de Transfergroep Rotterdam (Hogeschool Rotterdam) ben ik opgeleid tot Master Begeleidingskunde en Master Human and Organizational Behaviour.